NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Besparen

Verbeter je huis in 2020

1 Minuten lezen

Dit artikel is ideaal als jij je woning wilt verbeteren, want er staan handige tips in. Deze tips verbeteren de schoonheid, veiligheid, gezondheid en de kostenbesparing van je huis. Je huis moet een fijne omgeving voor je zijn aangezien je het merendeel van je leven thuis doorbrengt. Zonder veel moeite, tijd en geld erin te steken kun je de onderstaande tips gebruiken:

Bespaar kosten

  • De makkelijkste maatregel die je kan nemen is overstappen op LED-verlichting. Dit kost nauwelijks tijd en kan je honderden euro’s besparen op de lange termijn. 
  • Koop een waterbesparende douchekop. Je verbruikt op deze manier minder water, zonder dat je het doorhebt.
  • Koop duurzame apparaten. Een wasmachine met een A+++ label bijvoorbeeld. Dit kost wat meer, maar op de lange termijn ga je juist meer geld besparen.

Een veiliger huis

  • Gebruik niet teveel wierook of kaarsen. Dit veroorzaakt meer luchtvervuiling dan je denkt, vooral als er geen goede woningventilatie is. 
  • Dit geldt ook voor een houtkachel of een open haard. Deze geven hoge concentratie fijnstof af en dit blijft lang in de lucht rondzweven.  
  • Koop duurzame producten voor je cosmetica en schoonmaak. Denk aan producten zonder giftige stoffen. Deze zijn niet schadelijk voor het milieu en zijn eerlijk geproduceerd.

Een gezondere omgeving

  • Naast de woonkamer ben je waarschijnlijk het meeste aanwezig in de slaapkamer. Een luchtbevochtiger en een luchtreiniger zijn dus goede investeringen. 
  • Plaats geen tapijt in de kelder. De kans op schimmel wordt groter, omdat tapijten vocht vasthouden.
  • Bewaar je groente en fruit niet in plastic. Je kunt beter gebruik maken van herbruikbare opbergbakjes.

Volg deze tips en de resultaten zullen volgen. Je huis verbeteren hoeft niet veel moeite en geld te kosten. Meer tips over dit soort onderwerpen vind je op Interwonen. Daarmee kun je inspiratie opdoen voor je interieur.

Gerelateerde berichten
Besparen

Het belang van een efficiënte warmtepompinstallatie en een deskundige airco Installateur in Utrecht 

2 Minuten lezen
In een wereld waarin duurzaamheid en energie-efficiëntie steeds belangrijker worden, is de warmtepomp een ware revolutie in de verwarmings- en koelingsindustrie. Het…
Besparen

Een duurzame woning bespaart je jaarlijks veel kosten

2 Minuten lezen
Veel mensen denk dat duurzaam wonen enkel goed is voor het milieu en je veel geld kost, maar dit is niet waar….
Besparen

Manieren om je woning duurzamer te maken

2 Minuten lezen
Geld besparen en tegelijkertijd het milieu verbeteren? Het kan als je kiest voor duurzaam wonen! Duurzaam leven en energie besparen kan al…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *