NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Interieur

Realistische vlamverlichting voor de openhaard

3 Minuten lezen
realistische vlamverlichting

Dit populaire verlichtingssnoer kan op vele manieren worden toegepast. Zo worden de vlamlampjes niet alleen veel gebruikt tijdens de feestdagen, maar kan dit type verlichting het hele jaar door voor de perfecte sfeer zorgen. Gebruik de vlamverlichting voor de openhaard, vuurkorf, kerstboom of gewoon als decoratie in een mand, vaas of nis. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien bespaar je ook nog eens een hoop energie met deze energiezuinige, duurzame openhaard lampjes. Dat is overigens niet het enige voordeel, zo is dit type verlichting zowel geschikt voor gebruik binnenshuis als gebruik buitenshuis en zal een flinke regen-, hagel- of sneeuwbui de lichtjes niet zomaar doen breken. Wat wil je nog meer!

Vlam lichtjes van professionele kwaliteit

De materialen waaruit de vlam lichtsnoeren bestaan zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat de kwaliteit van het product gewaarborgd kan worden. Bij zorgvuldig gebruik kan dit type verlichting dan ook tot wel tien jaar meegaan en zal je in deze periode slechts twee tot vier reserve lampjes aan hoeven schaffen. De kerstverlichting vlammen bestaan uit een rubberen snoer met volledig koperen kern waaraan de flakkerende dieprood tot licht oranje gekleurde lampjes zijn bevestigd. De lampjes worden stuk voor stuk beschermd middels een stevig glazen kapje. De meeste kerstlampjes zijn voorzien van een plastic kapje. Echter is het bij dit type verlichting belangrijk om het effect van een knisperend vuurtje extra goed over te brengen, vandaar dat de vlam lampjes dan ook zijn voorzien van een glazen omhulsel. Dit betekent echter niet dat het lichtsnoer sneller kapot zal gaan. De glazen kapjes zijn erg stevig en kunnen makkelijk tegen een stootje. Echter kan het uiteraard voorkomen dat door teveel druk of langdurig gebruik één van de glazen kapjes onverhoopt breekt. In dat geval kun je snel en eenvoudig een reserve lampje aanschaffen en het kapotte lampje in een handomdraai vervangen.

Vuurkorf lampjes met hoge Ingress Protection waarde

De Ingress Protection waarde, ook wel in het kort IP-waarde genoemd, geeft aan in welke mate een elektronisch apparaat bestand is tegen invloeden van buitenaf. Dit wordt beoordeeld aan de hand van twee factoren. De eerste factor geeft aan in hoeverre het product beschermd is tegen het binnendringen voorwerpen, zoals stof- en vuildeeltjes. De tweede factor geeft vervolgens een indicatie met betrekking tot de mate waarin het apparaat bestand is tegen het binnendringen van vloeistoffen, zoals bijvoorbeeld regenwater. De Ingress Protection waarde wordt altijd aangeduid middels de letters ‘IP’ gevolgd door twee cijfers. De kerstlampjes met vlam zijn bestempeld met een hoge IP-waarde van IP44. Dit betekent dat de lichtjes niet alleen beschermd zijn tegen voorwerpen van 1 millimeter of groter, maar ook nog eens tegen sproeiend en opspattend water vanuit alle hoeken. Hang jouw vlamlichtjes dus zonder zorgen op een plek die snel vochtig of stoffig wordt, deze zal namelijk gegarandeerd jarenlang meegaan!

Vlamverlichting voor buiten en binnen

Zoals zojuist beschreven beschikt de kerstverlichting met vlam lampjes over materialen van professionele kwaliteit en een hoge IP-waarde. Dankzij deze aspecten is dit type verlichting zowel binnenshuis als buitenshuis toepasbaar. Geen regenbui, sneeuwstorm of vrieskou zal ervoor zorgen dat het vlammetjes lichtsnoer zomaar kapot zal gaan. Blijf tijdens de winterse weersomstandigheden waar we mogelijk mee te maken krijgen dus gerust lekker binnen op de bank zitten. Bovendien is dit type verlichting niet alleen voorzien van het bekende standaard EC keurmerk, maar beschikt deze ook nog eens over het belangrijke TuV/SuD-GS keurmerk. Dit keurmerk zal je niet zomaar bij elke vlamverlichting aanbieding in een winkel- of tuincentrum aantreffen.

Kerstverlichting vlammetjes: een energiezuinige toepassing

Met deze flakkerende lampjes voor de vuurkorf decoreer je niet alleen erg duurzaam, maar ook nog eens zeer energiezuinig! Met deze vlam lichtsnoeren bespaar je ten opzichte van reguliere verlichting erg veel energie. Hoe gaat dat dan precies in zijn werk? Erg simpel! Elk vlam lampje verbruikt slechts 1,5 Watt. Een vlammetjes verlichtingssnoer bestaat uit maar liefst tien lichtjes, waardoor een heel snoer slechts 15 Watt verbruikt! Zeer positief voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Lage kosten voor de energierekening zullen voor velen na de toch al zo dure feestmaand dan ook zeker geen onaangename verrassing zijn.

Nog meer energie besparen? Maak gebruik van een schemerschakelaar die ervoor zorgt dat jouw verlichting bij schemering automatisch inschakelt. Vervolgens kun je zelf kiezen wanneer de verlichting weer uit moet schakelen: na een bepaalde ingestelde tijd of wanneer het buiten licht begint te worden. Handig toch!

Voordelen van een vuurkorf met lampjes

Een echt vuurtje kan voor veel gezelligheid en een heerlijke behaaglijke sfeer zorgen. Echter neemt dit ook een aantal nadelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de rook, het brandgevaar en stank die een echt vuur in een vuurkorf of openhaard kan veroorzaken. Met behulp van de vlam lichtsnoeren kun jij toch genieten van het effect van een knisperend vuurtje zonder de nadelen van een echt vuur te hoeven ervaren. Bovendien zijn de lampjes voorzien van handige klemmetjes, waardoor deze aan bijna elk object bevestigd kunnen worden. Zijn de klemmetjes niet groot genoeg of passen deze niet op het gewenste object? Geen probleem! Er zijn voldoende bevestigingshaken te vinden, zoals bijvoorbeeld goothaken, multifunctionele haken, S-haken en haken met zuignap. Zo kun jij elk gewenst object snel en eenvoudig voorzien van prachtige vlamverlichting voor de openhaard waar je gegarandeerd nog jarenlang van kunt genieten.

Gerelateerde berichten
Interieur

Plinten kopen: de ultieme gids voor de perfecte afwerking

2 Minuten lezen
Elke binnenhuisarchitect zal u vertellen dat de details het verschil maken. Een van deze cruciale details is het kiezen van de juiste…
Interieur

Ontdek de wereld van houten vloeren en visgraat parket

2 Minuten lezen
Wat zijn houten vloeren? De charme van natuurlijk hout Als je ooit een kamer bent binnengestapt en je voelde meteen warmte en…
Interieur

Personaliseer je ruimte: Muurstickers als unieke decoratieve accenten

2 Minuten lezen
Het personaliseren van je ruimte is een geweldige manier om je huis echt als jouw eigen plek te laten voelen. Naast traditionele…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *