NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

Verhuizen doe je zo!

1 Minuten lezen

Als je van plan bent om je verhuizing zelf te doen, zijn hier wat handige tips van verhuisbedrijf Rotterdam om je daarbij te helpen. Ben je van plan een bedrijf in te huren, kijk dan vooral voor verhuisbedrijf Rotterdam. Hieronder volgen een paar handige verhuistips. 

Spullen verkopen

Het mooie van een verhuizing is dat je ook tegelijkertijd je woning helemaal kan opruimen. Iedereen heeft vast wel eens aankopen gedaan die achteraf gezien niet zo handig waren. Meubels waar je toch niet zo tevreden over bent of kleding die je nooit meer draagt. Als je weet dat je gaat verhuizen is het dus handig om al dit soort spullen te verkopen. Doe dit op tijd zodat je wat geld extra hebt voor de verhuizing. Vaak heb je nog spullen van goede conditie waar veel geld voor kan krijgen en andere blij kan maken. 

Maak een planning

De voornaamste reden dat verhuizingen voor zoveel stress en frustratie zorgen is omdat je vaak geen overzicht hebt. Hiermee wordt bedoeld dat je meestal niet meer weet wat er nog gedaan moet worden, hoeveel er nog gedaan moet worden en hoeveel tijd je nog nodig hebt. Hier komt nog eens bij dat spullen kapot gaan of kwijtraken. De beste tip die we jou daarom kunnen geven is om een planning voor jezelf te maken. Zie het als een soort agenda. Elke dag schrijf je op wat er moet gebeuren en hoeveel tijd het in beslag neemt. Als je zo alles op een rijtje zet en je eraan houdt heb je een goed overzicht tijdens het gehele proces.

Waardevolle spullen

Aan verhuizen hangen een paar risico’s. Er is een vergrote kans dat spullen beschadigen, kapot gaan of zelfs kwijtraken. En daarnaast kan het voor redelijk wat stress en frustratie zorgen. Vooral bij het verhuizen van je waardevolle spullen zoals servies, kunst en elektronica. De tip die wij je hiervoor willen meegeven is om je waardevolle spullen als eerst in te pakken en te vervoeren. Op deze manier staan deze alvast in je nieuwe huis en staan ze niet in de weg bij de rest van de verhuizing. Zo verklein je de kans op schade.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

Hoe een professionele verhuizer je kan helpen

3 Minuten lezen
Een verhuizing kan een hele klus zijn, zeker als het gaat om een grote verhuizing of een verhuizing naar het buitenland. In…
Verhuizen

Verhuizen in Amsterdam-Noord

3 Minuten lezen
Verhuizen in Amsterdam-Noord kan een uitdagende ervaring zijn vanwege de geografie van het gebied en het feit dat het minder centraal gelegen…
Verhuizen

3 handige weetjes over verhuizen

2 Minuten lezen
Is het tijd om te verhuizen, bijvoorbeeld omdat je samen gaat wonen of omdat je voor het eerst uit huis gaat? Bij…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *