NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Beveiliging

Het belang van goede beveiliging van je huis

2 Minuten lezen
Beveiligingscamera aan pilaar

Er is natuurlijk niets zo erg als iemand die zichzelf toegang probeert te verschaffen tot je woning. Het maakt dan niet uit of je nu wel of dat je nu niet thuis bent, een inbraak is en blijft natuurlijk verschrikkelijk om mee te maken. Alleen al het feit dat er vreemden in je huis zijn geweest, zorgt er vaak voor dat het vertrouwen afneemt en de angst groeit. Het is daarom dus van belang om ervoor te zorgen dat inbrekers geen kans maken om zichzelf de toegang tot jouw woning te kunnen verschaffen. Speciaal daarom hebben we een aantal handige tips, die je hierbij kunnen helpen.

De impact van een inbraak

De impact van een inbraak kan gigantisch zijn. Helemaal wanneer er wordt ingebroken op het moment dat je thuis bent. Je kunt je namelijk wel voorstellen wat er gebeurt op het moment dat je iemand beneden hoort rotzooien of nog erger, wanneer iemand naar boven komt om je vervolgens onder bedreiging te doen laten vertellen waar je waardevolle spullen en geld liggen. Des te belangrijker is het dus dat je ervoor zorgt dat inbrekers geen kans hebben en dus aan jouw huis voorbij gaan. Dit kun je doen door bijvoorbeeld beveiligingscamera’s van Securitydiscounter of een ander type alarmsysteem.

Zorg voor camera’s

Het laten plaatsen van een beveiligingscamera is natuurlijk ontzettend effectief. Een dief zal zich namelijk wel twee keer bedenken op het moment dat ze een rood lichtje zien knipperen en zich beseffen dat alles wat ze doen en ook hebben gedaan op beeld staat. Ook een dummy is vaak al voldoende om een inbreker de stuipen op het lijf te jagen. Toch kun je natuurlijk beter het zekere voor het onzekere nemen en kiezen voor een echte camera. Een gemiddelde camera kun je namelijk tegenwoordig voor een prima prijs aanschaffen.

Beveiligingscamera met kat

Kies voor een alarmsysteem en verlichting

De meeste inbrekers die een poging tot inbraak doen, zullen er altijd voor kiezen om dit te doen aan de kant van de woning waar weinig tot geen licht is. Je kunt je dus wel voorstellen wat het effect is op het moment dat je een lamp hebt hangen, die werkt op basis van een bewegingssensor. Op het moment dat er dan iemand aan komt lopen, staan ze direct in de spotlights. Nu is dit bij een bekende natuurlijk geen enkel probleem, maar een inbreker gaat dit beslist niet prettig vinden. Om ervoor te zorgen dat je ze helemaal afschrikt, kun je er ook een alarmsysteem aan koppelen, zodat er ook geluid wordt gemaakt op het moment dat er een inbreker een poging tot inbraak doet.

Gerelateerde berichten
Beveiliging

Dit kun je doen bij een kapot slot

2 Minuten lezen
Het is waarschijnlijk iedereen wel eens een keer overkomen. Je moet snel weg, draait de deur op slot en pats! Je sleutel…
Beveiliging

Tips om je huis te beschermen tegen inbrekers

2 Minuten lezen
Preventiemaatregelen voor inbraken zijn enorm belangrijk, omdat er dagelijks nog steeds enorm veel inbraakpogingen worden gedaan. In de blog wil ik je…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *