NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Vastgoed

Deze investeringen kun je doen als je gaat kiezen voor duurzaamheid

1 Minuten lezen

De subsidies zijn hoog, omdat de overheid wilt dat je kiest voor duurzaamheid. Het milieu verbeteren is altijd een doelstelling, maar willen we dit bereiken dan zullen we allemaal ons steentje bij moeten dragen. In deze blog geef ik enkele mogelijkheden als je wilt investeren in een duurzamere woning.

Een warmtepomp aanschaffen

Steeds populairder wordt de warmtepomp, dit is een alternatief voor de cv-ketel die energie opwekt door middel van gas. De warmtepomp is milieuvriendelijker, want je reduceert hiermee de CO2-uitstoot naar nul. Een ander groot voordeel is dat je minder kosten gaat krijgen op je energierekening. Nadeel is echter wel de hoge aanschafprijs, maar de kans is groot dat hier dus nog subsidies vanaf gaan.

Zonnepanelen

De zonnepanelen op de daken zijn tegenwoordig haast niet meer weg te denken, bijna in elke straat zie je wel een woning met zonnepanelen. Ook bij deze investering moet je veel geld betalen, maar deze investering haal je er zeker uit en uiteindelijk zul je zelfs flink geld gaan besparen.

Je woning isoleren

Je kunt je hele huis laten isoleren, maar ook beginnen bij één onderdeel, bijvoorbeeld de muren. Een goed geïsoleerde woning is tegenwoordig veel geld waard op de huizenmarkt. Daarnaast is je woning dan heel comfortabel om in te wonen, want de warmte blijft beter binnen. Voor de gezondheid is dit ook goed, want het binnenklimaat is gezond en je hebt minder last van tocht.

Werk mee aan een verbetering van het milieu

Het milieu verbeteren moeten we met z’n allen doen en jij kunt al helpen door in je dagelijkse leven wat minder energie te verspillen. Wil je gaan investering dan kun je jouw woning laten isoleren. Deze investering gaat je veel plezier opleveren en de woningwaarde stijgt, dus mocht je in de toekomst aan verkopen denken, dan kun je meer ervoor krijgen. Twee goede opties waarbij je groene energie gaat opwekken zijn: een warmtepomp en zonnepanelen. Weet jij al waar jij voor gaat kiezen?

Gerelateerde berichten
Vastgoed

Waarom een woningwaarde check cruciaal is voordat je je woning gaat verhuren 

1 Minuten lezen
Het verhuren van je woning is een serieuze stap en vereist een grondige voorbereiding. Een van de belangrijkste stappen die je moet nemen voordat…
Vastgoed

Redenen om te huren & redenen om te kopen

2 Minuten lezen
Of je een huis wilt gaan kopen of er een gaat huren is altijd een ontzettend lastig dilemma. Er zijn veel factoren…
Vastgoed

VvE Amsterdam door een professional

1 Minuten lezen
Als u een beheerder voor uw VvE Amsterdam wilt dan zijn we als professional goed in te zetten. Samen met onze hulp…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *