NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Klussen

Wat zijn de voordelen van een traprenovatie met PVC?

1 Minuten lezen

In moderne woonhuizen zien we steeds vaker PVC op de vloer liggen. Maar tegenwoordig gebruiken we PVC niet alleen op de vloer, het populaire materiaal wordt ook veel gebruikt bij traprenovaties. En dit is helemaal niet zo gek, want PVC biedt verschillende praktische voordelen. Overweeg je een traprenovatie? Misschien omdat de trap niet meer veilig is of omdat deze gewoon niet langer bij de rest van het interieur past? Dit zijn de voordelen van een traprenovatie met PVC

traprenovatie leeg huis

Verkrijgbaar in alle kleuren en motieven

PVC heeft de uitstraling van hout, maar het is in werkelijkheid kunststof. Het materiaal ziet er natuurlijk uit en is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Bovendien heb je de keuze uit allerlei verschillende kleuren en motieven, zodat het in elk interieur past.

Duurzaam materiaal

Een van de belangrijkste redenen waarom PVC vaak wordt gekozen voor een traprenovatie is de duurzaamheid van het materiaal. PVC is namelijk veel sterker dan hout, vloerbedekking of laminaat. Dit betekent niet alleen dat de overzettreden wel tegen een stootje kunnen, maar ook dat je jarenlang van de nieuwe trap kunt genieten. 

PVC is makkelijk schoon te maken

Heb je nog vloerbedekking op de trap liggen? Dan weet je waarschijnlijk wel dat dit erg moeilijk is schoon te maken. Vlekken krijg je er helaas niet zo makkelijk uit. Gelukkig is dit bij PVC niet zo. Je hoeft niet bang te zijn voor vlekken of beschadigingen in de bekleding. Laat je een vloeistof vallen op de trap? Dan veeg je dit eenvoudig schoon met een vochtige doek. Daarnaast is het materiaal ook nog eens krasvrij. 

hout materiaal

Zonder geluid de trap op en af

Woon je met kinderen of huisdieren en lopen zij vaak de trap op en af? PVC absorbeert geluid  waardoor je niet snel last zult hebben van geluidsoverlast. Dus geen krakende treden meer wanneer je naar boven of beneden loopt. Heerlijk! 

Binnen één dag klaar

Wist je dat een traprenovatie met PVC binnen één dag gerealiseerd kan worden? De overzettreden worden van tevoren op maat gemaakt en kunnen vervolgens snel over de bestaande trap worden geplaatst. Er komt dus geen hak- en breekwerk aan te pas en je kunt binnen no-time van je spiksplinternieuwe trap genieten. 

Gerelateerde berichten
Klussen

Horeca schoonmaak

2 Minuten lezen
Horeca schoonmaak is een essentieel onderdeel van een succesvolle horecaonderneming. Het draagt niet alleen bij aan een hygiënische omgeving voor gasten, maar…
Klussen

Een complete gids voor pannendak lekkage

2 Minuten lezen
Wat is een pannendak? Een pannendak, heb je er wel eens van gehoord? Nou, als je in Nederland woont, heb je er…
Klussen

Een diepgaande blik op isolatiematerialen en hun doeltreffendheid

5 Minuten lezen
Isolatiematerialen zijn een belangrijk onderdeel van elk huis of gebouw, omdat ze helpen de temperatuur te reguleren, het geluid te verminderen en…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *